Zaštita privatnosti

Uvjeti korištenja

Zaštita privatnosti

Vaša privatnost nam je bitna i stoga se držimo nekoliko temeljnih principa:

Osobne podatke za koje vas pitamo su samo oni koji su nam nužni kako bi mogli omogućiti potpunu funkcionalnost naših web stranica. Ne dijelimo vaše osobne podatke nikome, osim u slučaju zakonske obveze ili zaštite naših prava. Određene dodatne podatke, kojima imamo pristup u slučaju registracije/slanja upita pomoću vanjskih servisa (Facebook, Google, Yahoo,...) ne zapisujemo na naš server

Što su osobni podaci?

Osobni podaci su oni podaci koji s povezani s vama kao osobom čiji je identitet moguće utvrditi. To su podaci poput vašeg imena, e-mail adrese, telefonskog broja i adrese. Davanje osobnih podataka za pristup našim web stranicama odnosno slanju upite preko online obrasca na našim stranicama, smatra se vašom suglasnošću za obradu vaših osobnih podataka u svrhu vašeg upita preko naših web stranica.

Što su neindentificirajući podaci?

Podaci poput vrste Internet preglednika kojeg koristite, stranica putem kojih ste došli na ivci.hr , rezolucije ekrana i sl. su neidentificirajući podaci koje, kao što to rade i mnoge druge stranice, prikupljamo kako bi mogli poboljšati naše daljnje on-line aktivnosti.

Na koji način koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koristimo kako bi nam pomogli u razumijevanju kako i na koji način koristite naše web stranice, da poboljšamo naše usluge, da bi vam prezentirali informacije koje bi vam mogle biti zanimljive.

Pitanja i komentari vezano za Zaštitu privatnosti

Ako imate pitanja ili želite poslati komentar vezano za Zaštitu privatnosti na našim web stranicama, pošaljite nam e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ideaweb-logo-svijetli-footer.png
NinaFotka
Don Dan