Hosting

Hosting

Hosting (ili gdje smjestiti vlastite stranice)

Kažu da je iskustvo ono što ostane kad sve izgubite. Ne dozvolite da imate iskustvo lošeg hostinga...

Zlatna pravila

Vrlo jednostavno možete provjeriti kakav je hosting koji vama odgovara. U pravilu mora biti siguran, brz i uvijek dostupan. Ne uvijek tim redoslijedom, ali svakako dobar ili odličan u ta tri područja. Da bi se nešto tako osiguralo, potrebna je znatna infrastruktura odnosno ulaganje u suvremene, napredne poslužitelje, podatkovne centre i veze sa svjetskim backbone mrežama (to su one koje drže cijeli svijetski Internet).

Što mi možemo ponuditi

Vjerojatno najvažnije od svega je da preko naših partnera, svoje web stranice ili poslužitelje možete smjestiti u 3 Hrvatska ili 3 EU podatkovna centra. Imajući to u vidu, jasno je da razni DDoS napadi, ispadanje mreže ili neke druge nepogode koje mogu zadesiti neki data centar a time i servere u njima, kod nas su minimalizirani.

U osnovnim brojkama

Glavni Datacentar u Hrvatskoj smješten je u Zagrebu, a korisnici mogu odabrati i Prag, Frankfurt ili Strasbourg za redundanciju ili primarnu lokaciju. Ukupni kapacitet naše mreže na svim lokacijama je 35Gpbs. Poslužitelji na više lokacija mogu biti povezani privatnom mrežom neovisno nalaze li se u HR ili EU Datacentrima.

  • Kapacitet mreže 35Gbps
  • Hrvatski i EU podatkovni centri (tzv. data centri)
  • Napredna DDOS zaštita
  • DNS Georedundancija
  • Vlastita CDN Mreža
  • Globalna privatna mreža

Saznajteviše o Hostingu

Saznajte sve što vas zanima o našim mogućnostima smještaja vaših stranica ili servera.

Želim dodatne informacije
ideaweb-logo-svijetli-footer.png
NinaFotka
Don Dan