Web stranice

Web stranice

Web stranice

Bez obzira da li vaš digitalni uspjeh planirate na društvenim mrežama ili nekim drugim kanalima, web stranice još uvijek predstavljaju "kamen temeljac" svih kvalitetnih digitalnih projekata.

Nekad statika

Danas gotovo da se i ne mogu pronaći stranice na webu koje ne koriste neki oblik dinamičkog dohvaćanja i prikazivanja podataka. Iz sadašnje perspektive, nekadašnje web stranice djeluju kao dječje igre i to za niže razrede osnovne. Da ne govorimo koliko se promijenio način komunikacije preko weba kao medija. Potreba za stalnim, pouzdanim te sadržajno aktivnim web stranicama veća je nego ikad. U moru web stranica, ono što vas izdvaja iz mase je upravo njihova kvaliteta, dinamika i ažurnost.

Što mi nudimo

Slobodno možemo reći:sve! Bez obzira da li imate porebu za nekom malom, jednostavnom web stranicom ili tražite kompletno rješenje za velike sustave s web i smartphone aplikacijama - mi smo vrlo vjerojatno prava adresa.

Izrada Internet trgovina, kataloga, video i medijskih portala, blogova, edukacijskih i rezervacijskih stranica... u biti, svega što se sjetite :)

Dobro je znati

Za sve web projekte koji svojim tehničkim zahtjevima ne prelaze jedan standardan hosting paket, omogućavamo prvu godinu potpuno besplatnog smještaja stranica.

Posredujemo i pomažemo pri registracijama domene ili domena, obavljamo sve one "tech & geek" stvari koje vi ne želite.

Često vam samoinicijativno povećamo hosting paket i to smatramo normalnim :)

Saznajteviše

Saznajte sve što vas zanima o vašim web stranicama.

Želim dodatne informacije
ideaweb-logo-svijetli-footer.png
NinaFotka
Don Dan