Digitalni marketing

Digitalni marketing

Digitalni marketing

Digitalni marketing je promocija proizvoda ili robnih marki putem jednog ili više oblika elektroničkih medija. Razlikuje se od tradicionalnog marketinga jer koristi kanale i metode koje korisniku omogućuju analizu marketinških kampanja i razumijevanje onoga što funkcionira a što ne, gotovo u stvarnom vremenu.

Imajući to u vidu

Jasno je da sve što radimo spada u digitalni marketing. Zašto onda odvojena kartegorija usluga nosi naziv "Digitalni marketing"? Često puta odluka korištenja modernih (digitalnih) kanala nije popraćena i adekvatnim poznavanjem svih segmenata. Da bi taj odabir učinili što lakšim i bezbolnijim, ovom kategorijom omogućili smo da ne morate nužno birati pojedinačne usluge (Hosting, Copywriting, Društvene mreže, ...) da bi krenuli s vašom digitalnom avanturom.

Ovakvo skupno ime najbolje opisuje i naš način rada - u pravilu korisniku isporučujemo "cijelinu" u segmentu koji je odabrao.

Za svaku vašu ideju, želju i potrebu mi promišljamo, planiramo i nudimo vam jedno konsolidirano rješenje.

Kako?

Svakako je najbolje prvo ispuniti naš osnovni kontakt obrazac ili ukoliko imate neke osnovne ideje, znate što od kompletne digitalne usluge vam treba, ispunite malo detaljniji upitnik na ovoj adresi.

Dobro je znati

U pravilu, našim korisnicima koji odaberu uslugu izrade web stranica, nudimo besplatan smještaj na našim serverima. U slučaju značajnih hardverskih zahtjeva kao što npr. imaju web projekti koji poslužuju velike količine podataka i procesorsko/prostorno su iznimno zahtjevni, nudimo po posebnim uvjetima naše servere odnosno servere naših partnera.

Saznajteviše o Digitalnom marketingu

Saznajte što sve možemo učiniti za vas i javite nam se s svojim planovima, idejama, željama.

Želim vašu najbolju ponudu
ideaweb-logo-svijetli-footer.png
NinaFotka
Don Dan