Foto & Video

Foto & Video

Foto & Video

Jedna od poznatijih novijih izreka u originalu glasi: "Pics or it didn't happen!"

Fotografija & Video

Bez obzira trebate li fotografijama ili video materijalima opremiti nove web stranice, postove na društvenim mrežama ili želite prilog za televiziju - slobodno nas kontaktirajte.

U našem malom eko sustavu digitalnih i stvarnih prijatelja, radimo s nekim od najboljih fotografa i iskusnih kvalitetnih video produkcijskih kuća.

Zašto koristiti naše usluge

Prednost takvog načina rada (sve na jednom mjestu) je u značajnom smanjenju opterećenja u poslovnom smislu s vaše strane, odgovornost koja se prebacuje na nas, te naravno povoljnija cijena.

Ako se pitate da li trebate imati profesionalne fotografije (ili video snimke) na vašim digitalnim kanalima, odgovor je sasvim sigurno: DA! Ne samo da loše fotke i još lošije video materijale nitko ne želi gledati, već indirektno šaljete poruku vašem potencijalnom korisniku da vam takav način komuniciranja nije bitan.

Dobro je znati

Snimanja organiziramo u interijerima ili eksterijerima, kod vas ili u nekom iznajmljenom prostoru, u biti gdje god je potrebno.

Ne gledamo da nam je svaka fotografija - zarada. Ukoliko se ukaže potreba za par fotografija prilikom izrade web stranica, često ih snimamo gratis.

Saznajteviše

Saznajte sve što vas zanima o Foto&Video uslugama.

Želim dodatne informacije
ideaweb-logo-svijetli-footer.png
NinaFotka
Don Dan