logBlog

*log - enter (an incident or fact) in the log of a ship or aircraft or in another systematic record. "the incident has to be logged" sinonimi: register, record, make a note of, note down, write down, jot down, book down, set down, put down, put in writing.

IDEAWeb

Web u doba COVID-19

Postoji izreka koju je nekad davno napisao Elbert Hubbard, američki pisac, izdavač, umjetnik i filozof :"Kad ti život da limun, ti napravi limunadu".

Korona kao gorki limun

I tako nam je život dao virus korone i zaustavio bar na jedno kraće vrijeme baš sve. Najjednostavnije bi bilo zaustaviti se i prepustiti očajavanju. Međutim, koliko kod to zvučalo kao populistički tj. life-coach style mantra, u aktualnom trenutku jedini ispravni put je ulagati i dalje, možda čak i više nego prije u neke druge načine poslovanja, komuniciranja i razvoja.

Zašto?

Iz vrlo jednostavnog razloga: pitanje je samo trenutka kad će se ovakva karantena i izoliranost prekinuti. Život (i mi s njim) će se sasvim sigurno nastaviti dalje bez obzira kakvi osobni ožiljci budu prisutni.
Vjerojatno ćemo morati priviknuti se na neke nove načine života i poslovanja, prihvatiti neke opće korisne navike koje će u konačnici od svijeta učiniti jedno bolje mjesto za sve nas.

I zato ... digitalno.

Oni koji su i do sada svoje poslovanje, komunikaciju i općenito rad temeljili na digitalnim kanalima, web shopovima i web stranicama, manji napor će uložiti u potpunu transformaciju i onih preostalih offline dijelova u online mod.
Ostali koji su do jučer smatrali da njima to nije potrebno, da je to gubitak sredstava, vremena, resursa bez nekog rezultata - sada vrlo vjerojatno osjećaju posljedice svog razmišljanja.

Da li je svima potreban web shop?

I naravno, kao i kod svake druge usluge, trgovine ili savjetovanja - za sve vas nije potrebno imati sve - digitalni ured, web stranicu, web shop ,...itd.. Ono što vam je zaista potrebno je samo ono što vam može osigurati poslovanje najmanje u skladu prijašnjim rezultatima.

Da bi takvo što osigurali, a sami nemate takva specifična znanja koja bi vam omogućila kvalitetnu procjenu vaših stvarnih potreba, potrebno ja da se javite firmama, freelancerima i ostalima koji ta znanja imaju i time se profesionalno bave.

Iskoristite priliku koja se upravo pojavljuje...

.. i za prelazak na digitalno odlučite se još danas.

Javite nam se

Uzimajući u obzir sve prije navedeno, te svakako i trenutak u kojem dodatni profit ne smije biti najvažniji i jedini kriterij rada s korisnicima, ekipirali smo se dodatno i nudimo ono što vam može pomoći u narednim mjesecima.

Stoga, ako želite samo proći kroz vaše trenutno stanje, planove i eventualno saznati koliko bi vas to sve u konačnici koštalo, obratite nam se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nam pišite preko naše KONTAKT stranice.

Ako točno znate što vam treba, možete nam sve poslati preko jednostavne kontakt forme i to:

Bez obzira da li se obratili nama ili nekoj drugoj firmi, budite motivirani, zdravi i pripremite se za novu paradigmu online poslovanja.

Do trenutka normalizacije života i rada, naravno budite odgovorni prema sebi i drugima i zato još uvijek #ostaniDOMA.

ideaweb-logo-svijetli-footer.png
NinaFotka
Don Dan