Iznajmi Digitalni tim!

Iznajmi svoj digitalni tim

Iznajmi svoj Digitalni tim!

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ne dozvolite da vam digitalno postane muka. Prepustite sav težak posao nama.

Što radi tim?

Ukoliko ste vlasnik firme, direktor marketinga ili vam jednostavno u vašoj organizaciji/firmi nedostaje jedna ili više osoba koje bi se bavile vašim digitalnim planovima, javite nam se.

Svakodnevna komunikacija unutar firme i/ili s vašim partnerima, agencijama, sjedištima u drugim zemljama dodatno se komplicira kad se pred vas stave i digitalni ciljevi koje nema tko odraditi unutar vaše tvrtke.

Ukupno preko 20 godina rada za neke od najvećih korporacija te planiranje, komuniciranje, realizacija i provjera rezultata u granicama planiranog budžeta odlike su tima koji možete iznajmiti ekskluzivno za vas.

Što mi nudimo

Za razliku od navedenih usluga koje nudimo <a href="/naše-usluge" title="Naše usluge" alt="Naše usluge">ovdje</a>, "Iznajmi svoj Digitalni tim" najbliže je jednostavnom obliku outsourcinga osoba koje će biti unutar radnog vremena posvećene isključivo vašim poslovima. Takav tim ili osoba radi iz home officea i po potrebi dolazi na sastanke u vaše urede.

Dobro je znati

Tim je moguće iznajmljivati po satu i samo određene dane u tjednu. Time se značajno smanjuju vaši troškovi i omogućava da zadovoljite sve digitalne planove i zahtjeve bez da nužno zapošljavate osobu za to ili organizirate svoj vlastiti tim.

Saznajteviše

Saznajte sve što vas zanima o usluzi iznamljivanja jedne ili više osoba za vaše digitalne planove.

Želim dodatne informacije
ideaweb-logo-svijetli-footer.png
Tomich production
NinaFotka
FastSRV
Rochen hosting

Ove web stranice koriste "cookies" i srodne tehnologije kako bi vaše iskustvo korištenja istih učinile što boljim.

Nastavkom korištenja ovih web stranica, slažete se s Uvjetima korištenja.

Prihvaćam